27/01/15 2015, Any Internacional de l’Avaluació

L’any 2015 ha estat declarat Any Internacional de l’Avaluació (EvalYear). La iniciativa, sorgida el 2013 durant la Tercera Conferència Internacional sobre Capacitats Nacionals d’Avaluació a São Paulo, Brasil, té com a objectiu garantir que l’avaluació es trobe integrada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com en els objectius de desenvolupament nacional.

2015-Año-internacional-de-la-Evaluación

EvalYear és un moviment mundial que apunta a consolidar un ambient favorable a l’avaluació a nivell internacional, nacional i local, amb el propòsit d’enfortir la demanda i l‘ús de l’avaluació per informar les polítiques públiques centrades en l’equitat i que tenen en compte la perspectiva de gènere.

El moviment EvalYear està liderat per EvalPartners, una aliança global per enfortir les capacitats nacionals enfocades a sistemes d’avaluació i influir en els responsables polítics, l’opinió pública i altres actors clau perquè les polítiques públiques es basen en l’evidència i incorporen consideracions d’equitat i eficàcia.

Més informació sobre EvalYear