29/01/18 Avaluada l’activitat investigadora de 413 integrants del PDI contractat

avaluada-activitat-investigadora-de-413-integrants-del-pdi-contractat

L’AVAP ha finalitzat l’avaluació de l’activitat investigadora del professorat contractat (PDI) de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Dels 413 expedients avaluats l’any 2017, el 83,7% ha obtingut resultats favorables.

L’Agència realitza aquesta avaluació de la tasca investigadora del personal docent i investigador contractat d’acord amb els convenis subscrits amb quatre universitats públiques. Per dur a terme el procés, s’apliquen uns criteris d’avaluació equiparables als que utilitza la Comissió Nacional de l’Avaluació de l’Activitat Investigadora (CNEAI), prèvia convocatòria de la pròpia universitat.

En aquest cas, els comités d’experts de l’AVAP han avaluat 250 expedients de la Universitat de València, 100 de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, 34 de la Universitat d’Alacant, 27 de la Universitat Jaume I i 2 de la Fundació General de la Universitat de València.

Per camps, 115 expedients corresponen a Ciències Socials i Jurídiques, 78 a Ciències Mèdiques i de la Salut, 63 a Ciències, 63 a Arts i Humanitats, 47 a Ciències de la Vida i 47 a Enginyeria i Arquitectura.