05/10/18 L’AVAP assisteix als actes d’obertura de curs de les universitats valencianes

L'AVAP assisteix als actes d'obertura de curs de les universitats valencianes

Inauguració oficial del curs acadèmico de les universitats valencianes a la UV

Les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana han inaugurat oficialment el curs acadèmic 2018-2019. El director general, Salvador Palazón, ha assistit als diferents solemnes actes d’obertura de curs, mostra del suport de l’Agència al sistema valencià d’educació superior i el seu compromís per l’impuls de la millora dels seus resultats.

En aquesta ocasió, la Universitat de València va ser l’encarregada d’acollir el passat 17 de setembre la inauguració oficial del curs acadèmic de les universitats valencianes en un acte presidit pel President de la Generalitat, Ximo Puig, i la rectora de la institució acadèmica, Mª Vicenta Mestre. A la inauguració també va assistir el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, així com els rectors i rectores de les universitats públiques i privades valencianes.

Entre els actes duts a terme per les diferents universitats, cal destacar la investidura com a doctora honoris causa a l’enginyera de Telecomunicacions Núria Oliver per la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, el lliurament dels Premis Innova(c)ció en la Docència i dels Serveis per part de la Universitat CEU Cardenal Herrera i el lliurament dels premis extraordinaris de doctorat del curs 2016 – 2017 a 30 estudiants de la Universitat Jaume i de Castelló.

Inauguració del curs acadèmic de les universitats espanyoles a la UPV
Aquest any la Universitat Politècnica de València ha sigut la institució escollida per a inaugurar el curs acadèmic 2018-2019 de les universitats espanyoles, coincidint amb el seu 50 aniversari. L’acte, que va tindre lloc el 25 de setembre, va estar presidit pel rei Felip VI, qui va estar acompanyat pel ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, i el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.