08/10/18 L’AVAP inaugura les jornades formatives de tutors de pràctiques externes de la UV

avap-inaugura-les-jornades-formatives-de-tutors-de-practiques-externes-de-la-uv

La cap del servei de Qualitat de l’Educació Superior i Innovació de l’AVAP, Reyes Giner, va participar el passat 4 d’octubre a la inauguració de la quarta edició del programa Sistema per a l’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEAT- PE) de la Universitat de València, que va tindre lloc a la Fundació Universitat – Empresa (ADEIT).

Giner va destacar que el programa serveix per a l’intercanvi d’informació entre el professorat de la Universitat i l’empresa, acció que contribueix al progrés de la societat. Per la seua banda, el president d’ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, va assenyalar que amb aquest programa “la inversió en el capital humà de la Universitat de València és sinònim de millora en la qualitat de la tutorització”. La vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Mª Adela Valero, va clausurar l’acte subratllant la importància de la formació del professorat a través d’aquesta acció “innovadora que propulsa l’acció docent”, ja que els que tutoritzen es converteixen en el suport de l’alumnat en el seu inserció laboral.

La Universitat de València té implantat, des de l’any 2012, el Sistema d’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEAT-PE), un programa innovador a la universitat espanyola, promogut per ADEIT.

L’objectiu d’aquest programa és millorar la qualitat de les tutories de les pràctiques externes i crear una xarxa de tutors i tutores de pràctiques externes formats i acreditats per la Universitat de València. Per a aquesta convocatòria es preveu la formació i acreditació de més d’un centenar de persones entre tutors i tutores d’empresa i de la Universitat de València. Durant el curs aprendran competències a través de tallers presencials i online que es desenvolupen a través del centre de serveis d’E-learning d’ADEIT.

Més informació