Avís legal

Propietat intel·lectual

La informació continguda en esta pàgina web, el seu disseny gràfic i el seu codi font són propietat de l’AVAP, excepte expressa identificació d’una titularitat diferent, i està protegida per la legislació vigent sobre propietat intel·lectual.

Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s’obté el previ consentiment de l’AVAP, i excepte quan s’indique el contrari.

Algunes de les imatges d’esta pàgina web han sigut adquirides per l’AVAP sota una llicència estàndard concedint dret no exclusiu i intransferible, pel que queda prohibida la seua reproducció per part de l’usuari.

L’AVAP es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, per tal de mantenir actualitzada la seua informació.

Esta pàgina web conté enllaços a altres portals externs per tal de citar altres fonts. No obstant això, l’AVAP no es fa responsable dels continguts d’estos portals.

Protecció de dades

Les dades de caràcter personal recollides en els formularis d’esta pàgina web seran tractades d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica, 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la resta de la normativa aplicable.

Per mitjà dels formularis disponibles a la pàgina web, es recullen, d’una banda, dades per a la seua incorporació en el fitxer “Avaluadors de l’AVAP” amb la finalitat de realitzar una selecció d’experts i donar difusió a les unitats avaluades per donar compliment a l’estàndard europeu de transparència i, si escau, la cessió a altres agències de qualitat en el marc de la cooperació i l’intercanvi.

Així mateix, es recullen també dades per a la seua inclusió en el fitxer “Butlletí informatiu de l’AVAP” amb la finalitat de mantenir informats als subscriptors sobre l’activitat de l’Agència.

D’acord amb la normativa esmentada, pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l’adreça electrònica [email protected] o bé per escrit a:

Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP)
Palau del Intendent Pineda
Plaça del Carme, nº 4, pis 3er
46003 València