24/11/17 Convocades les ajudes per a la promoció de la I+D+i a la Comunitat Valenciana

convocades-les-ajudes-per-a-la-promocio-de-la-idi-a-la-comunitat-valenciana

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en el territori valencià per a l’exercici 2018. El programa, que busca incrementar els recursos i el potencial del sistema valencià d’I+D+i, estableix dos terminis segons el tipus de subvenció que se sol·licite.

L’objectiu d’aquestes subvencions és promoure la formació, la mobilitat del personal investigador i l’atracció de talent, així com afavorir l’excel·lència investigadora. Així mateix, estan dirigides tant al desenvolupament de tecnologies i al seu transferència al teixit productiu valencià, com a la internacionalització i difusió de les investigacions.

La perspectiva de gènere en el contingut de l’acció a desenvolupar, novetat que va ser introduïda en l’anterior convocatòria, es manté com un aspecte a valorar en l’avaluació de les sol·licituds. També es contemplen de nou les ajudes a l’excel·lència científica de júniors investigadors, amb el propòsit de potenciar l’inici de projectes a la frontera del coneixement desenvolupats per investigadors joves.

El primer termini de la convocatòria de 2018 finalitzarà el proper 30 de novembre. El segon dels terminis s’ha establert de l’1 al 20 de desembre.

Més informació