20/02/20 Convocatòria Acreditació Professorat 2020

Evaluación-para-la-contratación-del-profesorado

L’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) convoca l’avaluació per a la  contractació de professorat en les universitats valencianes. Convocatòria 2020.

En el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 20 de febrer (DOGV núm. 8744) s’ha publicat la convocatòria, corresponent a l’any 2020, d’avaluació per a la contractació de professorat en les universitats valencianes, en les figures de professora o professor contractat doctor, professora o professor ajudant doctor i professora o professor d’universitat privada.

La presentació de les sol·licituds es durà a terme electrònicament a través de l’Oficina Virtual de l’AVAP. El termini de presentació de les sol·licituds serà des del dia 21 de febrer fins al dia 12 de març.

Durant aquest termini estarà disponible en l’Oficina Virtual de l’AVAP el simulador d’autoavaluació. De manera que, abans de la presentació de la sol·licitud, les persones interessades poden fer una simulació que els permet introduir en el formulari d’avaluació els mèrits avaluables per a obtindre una valoració orientativa, amb la finalitat de decidir si presentar la sol·licitud  formalment per a la seua posterior avaluació per part de les comissions d’expertes i experts de l’AVAP.

Per a qualsevol consulta relativa a la convocatòria, pot escriure’ns a [email protected] o telefonar al 96 310 80 10 (de dilluns a dijous de 9.00 h a 15.00 h i divendres de 9.00 h a 14.30 h).