Programa Docentia

L’AVAP i ANECA han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament del Programa de Suport a l’Avaluació de l’Activitat Docent (DOCENTIA), que té com a objectiu proporcionar un marc de referència, un model i uns procediments que permeten abordar l’avaluació de la docència per garantir la qualitat del professorat universitari i afavorir el seu desenvolupament i reconeixement.

Programa-DocentiaEl conveni subscrit respon a la necessitat d’establir mecanismes de cooperació i col·laboració entre ambdós entitats per a assegurar la coherència dels models d’avaluació de la docència i facilitar el reconeixement dels procediments aplicats i la futura certificació.

El programa, impulsat per ANECA en tot l’àmbit estatal, s’ha adaptat i adequat a les necessitats de la universitat i de les comunitats autònomes. En este sentit, les universitats han elaborat un manual o document que desenvolupa el programa DOCENTIA que s’ha aplicat en les seues avaluacions. Per la seua banda, ANECA assegurarà la coherència de l’aplicació del programa.

En el cas de la Comunitat Valenciana, l’AVAP és l’encarregada de coordinar la participació de les universitats valencianes en este programa.

<< Tornar