27/06/18 El director de l’AVAP rep el nou rector de la UCV

el-director-de-avap-rep-el-nou-rector-de-la-ucv

El director general de l’AVAP, Salvador Palazón, ha rebut aquest dimecres, a la seu de l’Agència, la visita del nou rector de la Universitat Catòlica de València (UCV), José Manuel Pagán Agulló, per tal d’intercanviar impressions en matèria de qualitat universitària i comentar la col·laboració en l’avaluació de convocatòries pròpies d’investigació.

Salvador Palazón ha transmés al nou rector que l’AVAP està sempre a disposició de les universitats del sistema valencià, amb les que hi ha la voluntat de col·laborar, ja que comparteixen un objectiu comú: seguir impulsant la millora de la qualitat del sistema universitari valencià.

En la trobada també ha estat present la cap del Servei de Qualitat de l’Educació Superior i Innovació de l’AVAP, Reyes Giner.

José Manuel Pagán és doctor en Dret i durant més de dotze anys ha estat desenvolupant el seu exercici professional a la UCV, en la qual ha ostentat responsabilitats en l’àmbit de l’activitat docent i de la gestió universitària com a vicerector d’Ordenació Acadèmica, des de 2011 a 2016, i com a degà de la Facultat de Dret, des de 2016 fins a aquest any.