08/01/18 El director general de l’AVAP participa en la cloenda del programa SEATPE de la Universitat de València

el-director-general-avap-participa-a-la-cloenda-del-programa-seatpe-uv

La Universitat de València va celebrar recentment la jornada de cloenda del seu programa Sistema d’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEATPE). El director general de l’AVAP, Salvador Palazón, va participar en aquest acte que va tindre lloc a la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

Durant la seua intervenció, Palazón va destacar “la importància de la coordinació entre els tutors” per comprovar “si l’estudiant és capaç de desenvolupar totes les competències que ha aprés a l’aula”. En aquest sentit, va insistir en què les pràctiques professionals són “fonamentals”.

Junt amb el director de l’AVAP, també van presidir l’acte el president de la Fundació ADEIT, Juan Manuel Pérez-Mira; el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la UV, Ramon López, i la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la UV, Isabel López, qui, a més van fer entrega dels corresponents diplomes als tutors i les tutores.

El programa SEATPE de la UV té com a objectiu millorar la qualitat de les pràctiques en empreses o pràctiques acadèmiques externes i reconèixer el bon exercici de la tasca tutorial. La convocatòria de 2017 ha format, avaluat i acreditat 80 tutors de pràctiques externes, dels quals, 46 són tutors d’empresa i 34 són tutors acadèmics.

Més informació