30/04/18 El director general de l’AVAP assisteix a la inauguració del campus d’Alcoi de la UA

el-director-general-de-lavap-assisteix-a-la-inauguracio-del-campus-dalcoi-de-la-ua

La Universitat d’Alacant ha presentat la seu del nou Campus d’Alcoi que s’ubicarà de manera provisional a l’edifici de la Cambra de Comerç. El director general de l’AVAP, Salvador Palazón, va assistir a l’acte d’inauguració d’aquest nou espai universitari, que va tenir lloc el passat divendres 27 d’abril.

Durant l’acte, que va reunir a una bona part de l’equip de govern de la UA i membres de la corporació municipal d’Alcoi, Cocentaina i Benilloba, es van poder visitar les instal·lacions que l’any que acolliran la titulació del grau de Mestre d’Educació Infantil. Aquest grau començarà a impartir docència el proper curs amb seixanta places que creixeran a partir de la implantació del 2n i 3r curs amb professorat corresponent a la Facultat d’Educació.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha assegurat que “el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant és ja una realitat. Un espai universitari on la docència i la investigació, arriba a la ciutat per quedar-se”. En aquest sentit el màxim responsable de la institució acadèmica ha assenyalat que “Alcoi sempre ha estat una ciutat universitària. La universitat germana, la Politècnica de València, ha mantingut una oferta àmplia de titulacions tècniques que ara poden veure el complement de la nostra tasca en la formació de mestres”.

Més informació