11/07/18 El Parc Científic d’Alacant assumeix la presidència de la Xarxa de Parcs Científics Valencians

el-parc-cientific-dalacant-assumeix-la-presidencia-de-la-xarxa-de-parcs-cientifics-valencians

El Parc Científic d’Alacant (PCA) ha assumit aquest mes de juliol la presidència de la Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV). El patró de la Fundació PCA, Joaquín Marhuenda, pren el relleu del director del Parc Científic de la Universitat de València, Juan Antonio Raga Esteve, al capdavant de la Xarxa durant aquest últim any.

Entre els objectius que la rePCV s’ha plantejat per a aquest any destaquen ser reconeguts com a actors claus en el sistema d’Innovació de la Comunitat Valenciana, ser identificats com a avantguarda i motor del canvi de model econòmic i social d’aquest territori, a més de millorar la seua capacitat d’influència en les Administracions Públiques, conscienciant dels reptes i les necessitats prioritàries derivades de la societat del coneixement.

També es buscarà potenciar la capacitat d’atracció d’empreses intensives en coneixement als Parcs Científics de la Comunitat Valenciana, així com millorar la capacitat de cooperació entre aquests, els membres de la rePCV i els altres agents de l’ecosistema valencià d’innovació.

La Xarxa de Parcs Científics Valencians agrupa els parcs científics promoguts per les cinc universitats del Sistema Públic Universitari Valencià (SPUV).

Font: Universitat Alacant