07/02/18 Els comités d’avaluació del programa ReAcredita visiten la UV, la UMH, la UA i la UPV

els-comites-avaluacio-del-programa-reacredita-visiten-la-uv-la-umh-la-ua-i-la-upv

Durant aquesta primera quinzena de febrer, diferents comités d’avaluació externa visiten la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant i la Universitat Miguel Hernández per a avaluar els títols que s’han de sotmetre al programa per a la Renovació de l’Acreditació de l’AVAP.

Els dies 8 i 9 de febrer, la Universitat de València rep el comité d’experts i expertes que ha d’avaluar el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària. Per a aquest títol se celebrarà una audiència pública, oberta a qualsevol interessat que vulga aportar la seua visió, el divendres 9 a les 16:30 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia.

Els propers dies 12 i 13 de febrer, un altre comité avaluarà el Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica i el Màster Universitari en Biotecnologia i Bioenginyeria de la Universitat Miguel Hernández. L’audiència pública d’aquests títols tindrà lloc el dia 13 a les 12:45 hores a la Sala de Reunions de l’edifici La Barraca a la Seu d’Desemparats a Orihuela.

També durant els dies 12 i 13, la Universitat d’Alacant rep la visita dels experts i expertes que avaluaran el Màster Universitari en Enginyeria Química. El dia 13 de febrer a les 13 hores es realitzarà una audiència pública al Saló de Graus de la Politècnica I (0016PB034).

Un altre comité es desplaçarà fins a la Universitat Politècnica de València el dimarts 13 per a avaluar el Màster Universitari en Enginyeria Aeronàutica, l’audiència pública del qual està prevista a les 16:30 hores al Saló d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny.