22/03/18 Els comités d’avaluació del programa ReAcredita visiten l’UJI i la UPV

els-comites-avaluacio-del-programa-reacredita-visiten-uji-i-la-upv

Els experts i les expertes del programa per a la Renovació de l’Acreditació visiten demà la seu provisional de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I per a avaluar el Grau en Medicina, que ha de renovar la seua acreditació durant aquest any.

Les visites d’aquests comités als centres d’impartició dels títols formen part de la fase d’avaluació externa del procés per a la renovació de l’acreditació dels títols universitaris oficials. En aquest sentit, en el marc de la visita s’ha organitzat una audiència pública aquest divendres 23 de març a les 12:15 hores a la Sala de Juntes HD0235 FJ perquè qualsevol interessat de la comunitat universitària puga aportar la seva visió.

Així mateix, els propers dies 26 i 27 de març, un altre comité d’avaluació externa visitarà les instal·lacions de la Universitat Politècnica de València per a avaluar el Grau en Enginyeria Biomèdica. L’audiència pública per a aquest títol tindrà lloc el proper dimarts, 27 de març, a les 10:30 hores al Saló d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial.