22/11/17 Els comités d’avaluació del programa ReAcredita visiten la UPV i l’UJI

els-comites-del-programa-reacredita-visiten-la-upv-i-uji

Els experts i les expertes del programa per a la Renovació de l’Acreditació visitaran la Universitat Politècnica de València i la Universitat Jaume I de Castelló per a avaluar tres títols que han de renovar acreditació.

Els propers dies 23 i 24 de novembre, un comité d’avaluació externa de l’AVAP es reunirà amb responsables, professorat, estudiants i titulats del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació i el Màster Universitari en Enginyeria Informàtica de la UPV. Les persones interessades a aportar la seua visió sobre aquests títols podran fer-ho en l’audiència pública que tindrà lloc el dia 24 a les 12 hores a la Sala de Juntes de l’Escola d’Informàtica (segona planta Edifici 1E).

Per la seua banda, la Universitat Jaume I de Castelló rebrà un altre comité el 28 de novembre per a avaluar el Màster Universitari en Enginyeria Industrial. L’audiència pública d’aquest títol tindrà lloc el dia 28 a les 15 hores a la Sala de Juntes de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (TD0302FJ).