09/05/18 Francisco Michavila, nou director executiu de la Universitat Franco-Espanyola

Francisco Michavila Pitarch, rector honorari de la Universitat Jaume I i membre del Comité de Direcció de l’AVAP, ha estat nomenat director executiu de la Universitat Franco-Espanyola (UFRES). Així ho ha aprovat el Comité Permanent de Crue Universitats Espanyoles, a proposta del seu president Roberto Fernández.

francisco-michavila-nou-director-executiu-de-la-universitat-franco-espanyolaLa UFRES és una xarxa universitària i científica oberta al conjunt d’institucions d’educació superior i d’investigació d’ambdós països, promoguda per Crue Universitats Espanyoles, la Conférence des Presidents d’Université (CPU) i la Conferència de Directors d’Escoles d’Enginyeries Francès (CDEFI) .

Entre els objectius d’aquesta xarxa destaquen facilitar el reconeixement mutu efectiu de diplomes, reforçar la formació doctoral, la investigació i la innovació entre les institucions franceses i espanyoles. A més, actuarà d’observatori de la cooperació francoespanyola per tal de millorar polítiques comunes i d’harmonitzar pràctiques en tots dos països.

El professor Michavila és catedràtic de Matemàtica Aplicada de la Universitat Politècnica de Madrid i director de la Càtedra INCREA. Entre altres distincions, és Officier dans l’Ordre National du Mérite de la República Francesa, Officier dans l’Ordre des Palmes Académiques de França i està en possessió de la Gran Creu de l’Ordre d’Alfons X el Savi que concedeix el Govern d’Espanya .

Font: Crue Universidades Españolas