27/12/17 L’IEAMA obté el Premi iAgua al Millor Centre d’Investigació en aigua de 2017

El IIAMA obté el Premi iAgua al Millor Centre Investigació en aigua de 2017

Els guardonats en els Premis iAgua 2017 (Foto: iAgua)

L’Institut d’Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient (IEAMA) de la Universitat Politècnica de València ha rebut, per segon any consecutiu, el Premi iAgua en la categoria de Millor Centre d’Investigació en el sector de l’aigua. Considerats els més influents d’aquest sector a Espanya i Hispanoamèrica, els premis iAgua reconeixen anualment la tasca de difusió i comunicació d’empreses, entitats i professionals.

iAgua.es, web líder a nivell mundial en informació en el sector de l’aigua, concedeix aquests guardons en base a una classificació generada a partir d’un algoritme amb el qual s’obté l’impacte social dels continguts publicats en l’últim any. En aquest sentit, els continguts de l’IEAMA van acumular en els últims dotze mesos 66.368 visualitzacions i van ser compartits un total de 21.298 vegades. Gràcies a això, han aconseguit 15.168 punts.

L’objectiu de l’IEAMA és promoure la investigació tècnica i científica sobre els recursos hídrics d’una manera multidisciplinar. L’institut està format per deu grups d’investigació i participa activament en projectes del programa HORIZON 2020 i del VII Programa Marc, així com en altres programas com LIFE, CLIMATE KIC, ERANET, INTERREG o TEMPUS.

Font: IIAMA