20/02/20 El director de l’AVAP participa en una jornada sobre Sexennis de Transferència del Coneixement

Jornadas_UCV_Sexenios-Transferencia-Conocimiento.jpg

El director general de l’AVAP, Javier Oliver, va participar el passat dimarts, 18 de febrer, en la jornada sobre Sexennis de Transferència del Coneixement, que va organitzar el Vicerectorat d’Investigació de la Universidad Católica de Valencia (UCV).

En el marc d’aquesta jornada el president del Comitè Assessor de Sexennis de Transferència del Coneixement de l’ANECA i vicepresident adjunt de Crue Universidades Españolas, Salustiano Mato, va impartir la ponència “El nou model de transferència i coneixement: el Sexenni de Transferència”.

L’objectiu de la trobada era reflexionar sobre el model conceptual de sexenni de transferència del coneixement, analitzar la convocatòria vigent en fase piloto, conèixer les grans fites, i valorar quina orientació prendrà la nova convocatòria.

La jornada va comptar també amb la participació de José Manuel Pagán, rector de la UCV; Francisco Arteaga, vicerector d’Investigació de la UCV; Javier Burgos Muñoz, director general d’Investigació i Alta Inspecció Sanitària; Jordi Pérez Tur, de la Unitat de Genètica Molecular del CSIC; així com professionals de la Universitat d’Alacant, la Universitat Miguel Hernández, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

Per la seua banda, el director general de l’AVAP va manifestar el seu compromís de revisar els mèrits de l’acreditació del professorat per tal de donar més visibilitat a la transferència.