26/09/18 Juan Vicente Climent, nou gerent de la Universitat de València

Juan Vicent Climent, fins ara cap del Servei de Gestió, Prospectiva i Serveis Públics de l’AVAP, ha estat nomenat nou gerent de la Universitat de València.

Juan Vicente Climent, nou gerent de la Universitat de ValènciaJuan Vicente Climent Espí es va incorporar a l’AVAP com a cap del Servei de Gestió, Prospectiva i Serveis Públics al setembre de 2015 després de desenvolupar una àmplia i fructífera activitat en diferents llocs de responsabilitat de l’Administració autonòmica valenciana. Durant aquests últims tres anys el servei que dirigia ha posat en marxa diferents iniciatives com el Portal de Transparència de l’AVAP, la Carta de Serveis de l’AVAP, la millora del Codi Ètic, el Pla d’Igualtat de l’AVAP i el seu Pla Estratègic 2018 – 2021.

Climent pren el relleu del fins ara gerent de la UV, Joan Oltra Vidal, que ha exercit aquestes funcions al llarg de dues dècades de manera interrompuda, en un període que, segons un comunicat de la UV, “s’ha caracteritzat per la transició en el desplegament de nous plans d’estudi, la creació de noves infraestructures docents i de recerca i els profunds canvis legislatius i en el volum i procediments de gestió dels recursos públics”.