Qualitat interna

qualitat-interna

El Comité de Direcció de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva manifesta el seu compromís amb la qualitat, la millora contínua i la satisfacció dels seus usuaris, beneficiaris i grups d’interés en els serveis de:

• Avaluació de l’educació superior.
• Avaluació de la innovació.
• Avaluació dels serveis públics.
• Prospectiva dels sistemes d’educació superior, innovació i serveis públics.

El Comité de Direcció de l’AVAP establix com política de qualitat:

1. L’orientació i vocació de servei cap als seus usuaris, beneficiaris i grups d’interés, detectant les seues necessitats i prenent en consideració les seues expectatives per oferir-los un servei que satisfaça els seus requeriments.

2. La definició per part de la direcció de l’Agència de les metes i objetius a assolir, les activitats a realitzar per aconseguir el seu compliment i l’avaluació i seguiment del seu disseny, execució, resultats i impacte.

3. La millora contínua en l‘eficàcia, eficiència i efectivitat del Sistema de Gestió de la Qualitat basat en la Norma Internacional ISO 9001:2008 i també el compliment dels requisits juntament amb la normativa pròpia del sistema de gestió de qualitat implantat.

4. El compliment dels criteris i directrius internacionals dels diferents sistemes sobre el que actua l’Agència i en particular els relatius a la garantia de la qualitat en l’Espai Europeu d’Educació Superior.

La política de la qualitat i estratègies són coherents amb la missió de l’AVAP, que consistix en estimular l’excel·lència dels sistemes valencians d’educació superior, innovació i serveis públics, a través de l’avaluació i la prospectiva, per millorar la societat a la que servix.

 

Sistema Integral de Gestió de la Qualitat

certificat-iso-9001L’AVAP ha desenvolupat un Sistema Integral de Gestió de la Qualitat en el camp de l’avaluació i prospectiva dels sistemes d’educació superior i innovació que inclou l’establiment de les estratègies i els objectius per a l’organització.

El Sistema Integral de Gestió de la Qualitat ha estat certificat amb la Norma ISO 9001:2008, amb la qual es reconeix internacionalment la seua maduresa i eficàcia.

Esta certificació confirma les bones pràctiques de l’AVAP i assegura que els serveis d’avaluació i prospectiva dels sistemes d’educació superior i innovació complixen tant els requisits de l’usuari com els legals aplicables.

 

Mapa de processos del serveis certificats 

MAPA-DE-PROCESSOS-qualitat

Clic per a agrandir la imatge

Enquestes de satisfacció

Codi Ètic de l’AVAP (PDF 109 KB)

<< Tornar