17/01/19 La pàgina web de l’AVAP rep més de 37.000 visites el 2018

La pàgina web de l’AVAP va registrar 37.098 visites i 18.070 usuaris únics durant 2018. Durant aquest període, els usuaris van visitar un total de 82.591 pàgines.

La pàgina d’inici de l’AVAP, on es mostren les últimes notícies i novetats, així com els enllaços al cercador d’informes d’avaluació i a altres recursos útils, va ser el contingut més visitat. El segon contingut que va rebre més visites va ser la secció d’avaluació del professorat. De fet, les visites es van incrementar notablement entre els mesos d’abril i maig i al setembre, coincidint amb els dos terminis de la convocatòria de professorat de 2018.

Les seccions sobre avaluació de títols universitaris i sobre la selecció d’avaluadors també van concentrar un gran volum de visites. Dins de la pròpia pàgina web, les recerques més realitzades pels usuaris van ser sobre sexennis i acreditació.

El 63,2% dels usuaris van arribar a la web de l’AVAP a través dels motors de cerca, mentre que el 21,5% ho va fer de manera directa introduint l’adreça web de l’AVAP en el seu navegador o utilitzant l’enllaç a la mateixa guardat en favorits.

Quant als dispositius més utilitzats, els usuaris van preferir l’ordinador per accedir al web (77,2%), seguit del telèfon mòbil (19,3%). Així mateix, els usuaris romanen al web una mitjana de quasi dos minuts per sessió.

El 86,4% dels usuaris procedien d’Espanya, un 3,4% dels Estats Units i un 1% de Mèxic. Les tres principals ciutats d’origen van ser, per ordre, València (33,4%), Madrid (6,6%) i Alacant (6%).