03/10/18 La Universitat d’Alacant acull la “Trobada Humanitats i Empresa”

la-universitat-dalacant-acull-la-trobada-humanitats-i-empresa

Importants empreses tecnològiques en països anglosaxons estan incorporant equips cada vegada més multidisciplinaris, on perfils amb formació en Humanitats s’estan obrint pas. Conscient d’aquesta tendència, la Universitat d’Alacant celebra la “Trobada Humanitats i Empresa” aquest dijous 4 d’octubre a partir de les 20 hores a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, al que assistirà el director general de l’AVAP, Salvador Palazón.

L’objectiu de l’activitat és apropar les titulacions d’Humanitats impartides per la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA al món empresarial. Per a això comptarà amb intervencions de professionals vinculats a empreses o organitzacions empresarials de la província d’Alacant.

La trobada permetrà detectar les necessitats de les empreses i descobrir què se’ls pot oferir i com estrènyer relacions, trobant sinèrgies positives d’enriquiment mutu. “Empreses tecnològiques estan fitxant a professionals que procedeixen de les Humanitats, com és la Filologia”, afirma María Paz, vicedegana d’Estudiants i Emprenedoria de la Facultat de Filosofia i Lletres. L’activitat serà presentada per Nuria Grané Teruel, vicerectora d’Estudiants i Ocupació de la UA.