04/05/18 La UPV i la UV, entre les 100 universitats més innovadores d’Europa

la-upv-i-la-uv-entre-les-100-universitats-mes-innovadores-europa

Un any més, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València han aconseguit situar-se entre les 100 universitats més innovadores d’Europa, d’acord amb el Rànquing Reuters 2018 que classifica les institucions educatives per la seua contribució a la ciència i la tecnologia.

Concretament, el Rànquing Reuters identifica i classifica les universitats que més treballen per avançar en la ciència, inventar noves tecnologies i potenciar nous mercats i indústries. Aquesta tercera edició l’encapçalen novament KU Leuven (Bèlgica), Imperial College London (Regne Unit) i la University de Cambridge (Regne Unit). La Universitat de Barcelona, ​​la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona conformen la resta d’universitats espanyoles que es mantenen en la classificació.

Reuters News es basa en dades compilades per Clarivate Analytics i diverses de les seues plataformes d’investigació: Incitis, Web of Science, Derwent Innovations Index, Derwent World Patents Index i Patents Citation Index. Per a això es van identificar 180 organitzacions europees, un subconjunt de les 600 organitzacions globals que van publicar la major quantitat d’articles en revistes acadèmiques de 2011 a 2016. Les institucions es van avaluar en base a deu indicadors diferents.