28/05/18 L’AVAP assisteix als principals fòrums d’ocupació i emprenedoria de la UPV i la UA

lavap-assisteix-als-principals-forums-docupacio-i-emprenedoria-de-la-upv-i-la-ua

La Universitat Politècnica de València i la Universitat d’Alacant han celebrat recentment les seus principals cites en matèria d’ocupació i emprenedoria adreçades als seus estudiants, titulats i titulades. Una oportunitat única per a conèixer les necessitats d’empreses punteres i les eines per a afrontar amb èxit el salt al mercat laboral. El director general de l’AVAP, Salvador Palazón, ha estat present en aquestes trobades.

La XX Marató d’Ocupació i Autoocupació de la Universitat d’Alacant, organitzada pel Vicerectorat d’Estudiants, a través del Gabinet d’Iniciatives per a l’Ocupació -GIPE- i l’Observatori d’Inserció Laboral, va reunir el passat 16 de maig 32 empreses, 13 associacions i 13 serveis de la UA, amb l’objectiu d’afavorir el contacte entre empreses, institucions i organitzacions públiques i privades amb estudiants i titulats. Paral·lelament es van dur a terme activitats com un Triatló d’Emprenedoria i Innovació Social, a més de presentacions, conferències i activitats lúdiques de reptes i desafiaments.

Per la seua banda, la Universitat Politècnica de València va organitzar el passat mes d’abril, a través del Servei Integrat d’Ocupació, la XIX edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria Fòrum e², en què van participar un total de 112 empreses i es van recollir 9.591 currículums .

En el marc del Fòrum es van dur a terme més de 89 activitats que van reunir a 1.839 assistents. Entre les activitats, es van realitzar 85 conferències d’empresa. Així mateix, com a novetat, es va habilitar un espai networking, que va ser utilitzat per un 10% de les empreses per a realitzar entrevistes i proves tècniques a candidats.

Fonts: UA i UPV / Foto: UA