18/12/18 Presentats 78 títols al segon termini de la convocatòria ReAcredita 2019

presentats-78-titols-al-segon-termini-de-la-convocatoria-reacredita-2019

Sis universitats de la Comunitat Valenciana i l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV) han sol·licitat la renovació de l’acreditació de 78 títols universitaris en el segon termini de la convocatòria ReAcredita que la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport va publicar el passat mes de juliol.

Tots els informes d’autoavaluació i les evidències remeses a l’AVAP corresponen a màsters universitaris que han de renovar la seua acreditació durant el segon trimestre de l’any que ve. Per institucions, 28 corresponen a la Universitat Politècnica de València, 22 a la Universitat de València, 10 a la Universitat Jaume I, set a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, set a la Universitat Catónica de València “Sant Vicent Màrtir”, un a la Universitat d’Alacant i tres a l’ISEACV.

D’aquests títols, 28 corresponen al camp de les Ciències Socials, 25 a Enginyeria i Arquitectura, 11 a Ciències Mèdiques i de la Salut, 10 a Ciències i quatre a Arts i Humanitats.

A partir de febrer 2019, els comités d’avaluació externa de l’AVAP visitaran els centres en què s’imparteixen aquests títols amb la finalitat de mantindre una sèrie d’entrevistes, en el marc de la fase d’avaluació externa del programa ReAcredita.

El tercer termini per a sol·licitar la renovació de l’acreditació tindrà lloc del 7 al 18 de gener de 2018. Per a aquest termini, podran demanar la seua avaluació aquelles titulacions que hagen de renovar acreditació durant el tercer trimestre del 2019.