14/02/20 Reunió de la Comisió d’Estudiants de l’AVAP

Reunion-Comite-Estudiantes-AVAP-2020

El dia 13 de febrer de 2020, a les 16:00 hores, ha tingut lloc la sessió de la Comissió d’Estudiants de l’AVAP.

La Comissió acaba d’actualitzar tots els representants dels estudiants de les diferents universitats de la Comunitat Valenciana, després de les eleccions de les Delegacions d’Estudiants que s’han desenvolupat entre novembre i desembre de 2019.

En la reunió, el director general de la AVAP ha donat  la benvinguda a tots ells i, seguidament, ha descrit breument les principals competències de l’AVAP, presentant un informe de situació de l’Agència que inclou els pressupostos, la Memòria d’Activitats de l’any 2019, el Pla d’Actuacions per a l’any 2020 i un nou Pla Estratègic per al període 2020-2022, amb l’objectiu prioritari d’assolir en los propers mesos la incorporació de l’AVAP a ENQA.

Entre altres temes, s’ha generat un debat sobre indicadors que puguen incidir en l’aprenentatge centrat en l’alumnat. La sessió ha conclòs amb l’elecció del representant dels estudiants en el Comitè de Direcció de l’AVAP (representant de la UMH) i amb l’acord de que la propera reunió ordinària del Comitè d’Estudiants serà el 24 setembre.