13/11/18 Arranquen les visites externes per a la renovació de l’acreditació de títols corresponent a 2019

visites-externes-per-a-la-renovacio-de-acreditacio-titols-2019

Els comités d’avaluació externa de l’AVAP inicien aquesta setmana les visites als centres d’impartició d’aquells títols que han de renovar la seua acreditació en l’any 2019.

Els dies 13 i 14 de novembre la Universitat d’Alacant rep al comité encarregat d’avaluar el Màster Universitari en Desenvolupament Local i Innovació Territorial.

D’una altra banda, els propers dies 15 i 16 de novembre, un comité d’experts i expertes es desplaçarà fins al Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo’ per avaluar el Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació Musical i Investigació Performativa. Per a aquest títol se celebrarà una audiència pública el dia 16 a les 11 hores a l’aula 109 del Conservatori.

També durant els dies 15 i 16 de novembre, la Universitat Catòlica de València “Sant Vicent Màrtir” rebrà el comité encarregat d’avaluar el Màster Universitari en Rehabilitació del Malalt Neurològic i el Màster Universitari en Educació i Rehabilitació de Conductes Addictives. L’audiència pública d’aquests títols tindrà lloc el dia 16 a les 13 hores a la sala d’actes de la Facultat de Psicologia de la seu Sant Joan Baptista.

La visita al centre, juntament amb l’anàlisi documental del títol, forma part de la fase d’avaluació externa per a determinar el grau de compliment dels criteris d’avaluació establerts en el programa ReAcredita. Per això, durant aquestes visites els comités es reuneixen amb responsables acadèmics, professorat, estudiants, titulats, titulades i agents ocupadors.