13/06/18 XVI Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària de la Universitat d’Alacant

xvi-jornades-de-xarxes-dinvestigacio-en-docencia-universitaria-de-la-universitat-alacant

La Universitat d’Alacant celebra les XVI Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària els dies 14 i 15 de juny. El director general de l’AVAP, Salvador Palazón, participa en la inauguració d’aquest fòrum, que busca presentar les últimes novetats en investigació al voltant dels processos d’ensenyament-aprenentatge en l’àmbit universitari.

Les Jornades de Xarxes, organitzades pel Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat d’Alacant, són pioneres en la difusió i transferència d’investigacions i experiències educatives amb l’objectiu de reflexionar i innovar en el camp de la docència universitària i, en última instància, millorar la qualitat docent.

La trobada reunirà 1.050 participants, provinents no només de la Universitat d’Alacant, sinó d’altres 43 universitats espanyoles i 30 estrangeres de països com ara Equador, Brasil, Uruguai, Regne Unit, Portugal, República Txeca, Colòmbia, Mèxic, Itàlia, Xile, Perú i Paraguai. Per a aquesta edició s’han acceptat un total de 343 contribucions, entre comunicacions orals i pòsters.

Les XVI Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària tindran lloc a la Facultat d’Economia del Campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d’Alacant.

Més informació