08/06/18 XVIII Jornada de Serveis Universitaris d’Ocupació en la UPV

xviii-jornada-de-serveis-universitaris-ocupacio-en-la-upv

La Universitat Politècnica de València acull els dies 11, 12 i 13 de juny la XVIII Jornada de Serveis Universitaris d’Ocupació, un fòrum per a debatre al voltant de la importància de la promoció de l’ocupabilitat a la Universitat. El director general de l’AVAP, Salvador Palazón, participa en aquesta trobada.

Salvador Palazón presentarà la conferència “Estat del projecte per a la creació d’un marc per a l’autoavaluació de les Universitats Espanyoles en matèria d’Ocupació i Ocupabilitat”, conduïda per José Mª Nyssen González, de la Unitat de Qualitat i Planificació Estratègica d’ANECA. Aquesta conferència tindrà lloc el dia 11 a les 12:30 hores.

Durant la Jornada s’abordaran temes com l’ocupabilitat i els rànquings universitaris, els canvis en la legislació de pràctiques d’empresa, els ingredients d’un ecosistema emprenedor universitari, els models d’innovació per a l’ocupabilitat universitària i comunicació i ocupació en les xarxes. Així mateix, s’han programat comunicacions i tallers de treball.

La Jornada, que està organitzada per CRUE Universitats Espanyoles i el Vicerectorat d’Ocupació i Emprenedoria de la UPV, serà inaugurada pel conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el rector de la UPV, Francisco Mora.

Consulta el programa.